Mindre virksomhed

Fokus på vækstfasen

Konkrete steps til professionel markedsføring

Markedsføring, kommunikation og branding er en del af fundamentet i jeres virksomhed og en medvirkende faktor til vækst og succes. Det er vigtigt at have styr på fundamentet, inden vækstfasen for alvor tager fat. Wise Marketing tilbyder hjælp til iværksættere og mindre virksomheder med pakken “Fokus på vækstfasen”, som indeholder konkrete steps og værktøjer til professionel markedsføring af jeres virksomhed.

Fokus på vækstfasen

I tæt samarbejde med kunden definerer vi virksomhedens målgrupper, konkurrenter og unikke fordele. Når de grundlæggende oplysninger er på plads, beslutter vi sammen virksomhedens markedsføringsstrategi, kommunikationsstrategi og plan.

Strategi og planlægning er ikke kun et spørgsmål om tilvalg – men også om fravalg. Det handler om at holde fokus på og vælge de bedste og mest værdifulde marketingaktiviteter i vækstfasen ud fra budget, kompetencer og ressourcer i virksomheden.

Wise Marketing tilbyder at udvikle en professionel hjemmeside, som matcher og bakker op om den besluttede kommunikationsstrategi. Hjemmesiden opbygges i et moderne CMS system, som hedder WordPress, og som giver dig og dine kolleger en unik mulighed for selv at opdatere og vedligeholde jeres hjemmeside.

3 gode råd:

  1. Start med at beskrive din målgruppe, konkurrenter og unikke fordele.
  2. Beslut, hvad din virksomhed ønsker at signalere i tekst, farver og billeder.
  3. Vær til stede online – få en professionel hjemmeside med relevante og interessante informationer.

Ekstra!
Wise Marketing giver råd og vejledning til, hvordan Facebook, LinkedIn, Instagram og andre sociale fora kan bruges professionelt.

Small business

Fokus på vækstfasen

Fast timepris.
Projektpris efter aftale

Konkrete værktøjer til følgende områder:

  1. Markedsføring
  2. Kommunikation
  3. Branding
  4. Web
  5. Social medier
  6. Analyse