,

Marketingafdeling – på timebasis

Få hjælp til markedsføring

Med hjælp fra Wise Marketing kan I få jeres egen ”marketingafdeling” i 2-8 timer om ugen, helt uden bindinger. Som virksomhed har I kun én kontakt – men adgang til mange eksperter.

Har jeres virksomhed brug for hjælp til markedsføring og kommunikation i en kortere eller længere periode, så er Wise Marketing måske løsningen for jer. Et samarbejde med Wise Marketing kan være et aftalt projekt og i en aftalt periode f.eks. ved udvikling af en ny hjemmeside, fotografering og tekster, eller det kan være løbende hjælp til markedsføring og kommunikation på timebasis fra 2-8 timer om ugen.

Behovet for ekstern assistance til marketing kan handle om, at I som virksomhed har brug for sparring til jeres nuværende markedskommunikation set med nye friske og marketingorienterede øjne. Det kan også handle om, at I ønsker et øget fokus på online markedsføring og kommunikation eller måske at få lavet en total ”marketing makeover” dvs. at gå fra ”hjemmelavet” til professionel markedsføring.

For de virksomheder, som har deres egen marketingafdeling, kan Wise Marketing indgå som sparringspartner og udøvende i det omfang, de er brug for det.

Opgaverne kan omfatte udvikling og planlægning af markedsføring- og kommunikationsstrategier, planer og budget, udvikling af ny eller opdatering af eksisterende hjemmeside, tekstforfatning, nyhedsbreve, salgsmaterialer og tekniske produktblade, opsætning og håndtering af nyhedsbreve, social media marketing, SEO, Google Ads og brugerundesøgelser med eget logo.

For de virksomheder, som ikke har deres egen marketingafdeling og måske har brug for hjælp til markedsføring og kommunikation nogle timer om ugen, tilbyder Wise Marketing at være jeres proaktive og loyale ”marketingafdeling” i 2-8 timer om ugen.

Sammen beslutter vi jeres markedsføring- og kommunikationsstrategi – og der laves en plan for en passende periode. Wise Marketing sørger for håndtering og koordinering af alle aktiviteter relateret til marketing, også håndtering af PR og sælgere af annoncer og promotion artikler.

Ved større projekter inddrager Joan sine faste og tætte samarbejdspartnere gennem mange år. Det kan være eksperter i webudvikling, SEO, grafisk design, fotografering eller tryk. Som virksomhed har I kun én kontakt – men adgang til mange eksperter.

Læs mere om Wise Marketing

Book et gratis og uforpligtende møde

Er din virksomhed interesseret i at høre mere om et samarbejde med Wise Marketing, så er I velkommen til at booke et gratis og uforpligtende møde med fokus på jeres virksomheds nuværende markedsposition og ønsker til en fremtidig markedsposition.

KONTAKT Wise Marketing
Joan Grønfeldt

E-mail: jg@wise-marketing.dk
Mobil 23 35 80 50