, ,

Vi stiller skarpt på AI og bæredygtighed

Glædelig jul og tak – nu stiller vi skarpt på AI og bæredygtighed

Tusind tak til de virksomheder, som samarbejder med Wise Marketing. Tak for udfordringerne, opgaverne og det gode partnerskab, med flere af jer igennem mange år.

Tusind tak til mine samarbejdspartnere, også igennem mange år – programmører, grafikere, fotografer, trykkerier og andre eksperter, der altid er klar til at træde til med viden og knowhow. Også tak for sparring og samarbejde til de gode netværksgrupper, som jeg er en del af.

I 2023 afsluttede jeg en Master en International Virksomhedskommunikation med et særligt fokus på Digital Marketing & Communication, Corporate Communication og Branding. Jeg glæder mig til i 2024 at anvende de nye værktøjer og min opdaterede viden i samarbejdet med jer alle.

Næste års Wise Marketing-agenda er fyldt med ny spændende viden. Hovedfokus i 2024 vil være på AI og bæredygtighed i relation til marketing, ligesom B2B Eksport Marketing og Markedsføringsdagen 2024 ’Tech, Tools & Trends’ skal bidrage til prioriteringer for de kommende år.

Med disse ord ønsker jeg jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår
– jeg glæder mig til et fortsat godt samarbejde med jer.

Med venlig hilsen
Joan Grønfeldt

AI inspiration: Èn prompt – flere varianter