,

Kom godt i gang med sociale medier

Få opmærksomhed

De sociale medier er ikke til at komme uden om, når du skal markedsføre din virksomhed. Facebook er det sociale medie, som bliver anvendt af flest mennesker verden over. Men både LinkedIn, Snapchat, Twitter, Pinterest, Google+ og Instagram følger godt efter.

For mange virksomheder kan det virke uoverskueligt. Hvordan får man som virksomhed mest ud af de sociale medier? Hvilke skal man benytte sig af? Og hvordan kommer man bedst i gang?

Hos Wise Marketing rådgiver vi mange virksomheder i brugen af sociale medier. Vi hjælper med at oprette de professionelle profiler, holde dem opdateret med spændende nyheder, billeder og historier, som er med til at skabe opmærksomhed omkring virksomhederne. Vi sikrer integration og hjælper med at skabe mere trafik til virksomhedens hjemmeside.

For det er det, det hele handler om. Opmærksomhed.

Men for at opnå denne opmærksomhed er det vigtigt, at man ikke bare deler opslag i blinde. Der stilles nemlig store krav til indholdet.

Vi har her samlet nogle af vores bedste råd her:

  • Som virksomhed er det vigtigt, at profilen på de sociale medier sender et seriøst signal. Derfor er valg af tekst og billeder noget, der skal tages stilling til.
  • Husk at opdatere din profil og vær til stede. Det nytter ikke, at du kun opdaterer profilen, når der er tid. Wise Marketing anbefaler, at man lægger en plan for flere måneder.
  • Husk at kommunikere noget, der har værdi for din virksomheds følgere og målgruppe. Ellers mister du dem.
  • Undgå opslag med reklame.
  • Varier dine opslag, så virksomheden deler alt fra nyheder, tips og gode råd til billeder.
  • Sørg for at integrere og skabe mere trafik til din virksomheds hjemmeside.

Konktakt Wise Marketing for yderligere information om social media marketing.