, ,

Master i International Virksomheds-
kommunikation

Ny og opdateret viden med Master i International Virksomhedskommunikation

I juni afsluttede jeg en Master i International Virksomhedskommunikation på Syddansk Universitet.

Tusind tak til BROEN Valve Technologies for samarbejdet i relation til min Masterafhandling med et særligt fokus på Digital Marketing & Communication, Corporate Communications og Brand Management.

Jeg glæder mig meget til at dele min opdaterede viden og anvende de mange spændende værktøjer, som vi har arbejdet med under Masteren, til gavn for de virksomheder, som Wise Marketing samarbejder med.  Digital markedsføring og kommunikation på både et strategisk, taktisk og udførende niveau er et kerneområde for mig i mit daglige arbejde, og jeg glæder mig hver dag til at komme på arbejde.

Opdaterede viden og kompetencer indenfor:

  • Digital Marketing & Communication
  • Corporate Communications
  • Brand Management & Public Relations
  • Management Communication
  • Change Management Communications
  • Organizational Culture

Til info: Wise Marketing holder sommerferie I uge 29, 30 og 31.

Rigtig god sommer☀️