Mellemstor virksomhed

Professionel i vækstfasen

10 steps til professionel markedsføring

* Mellemstore virksomheder har under 250 ansatte

Strategisk markedsplanlægning og brand management er en nødvendighed for mellemstore virksomheder, dels for at fastholde og udvikle virksomhedens unikke position og brands, og dels for at bevare et professionelt image i vækstfasen.

Wise Marketing tilbyder pakken “Professionel i vækstfasen” til mellemstore virksomheder. I får jeres egen marketing manager 1-2 dage om ugen efter behov og 10 steps til professionel markedsføring af jeres virksomhed.

Professionel i vækstfasen

I tæt samarbejde med jer, definerer vi virksomhedens nuværende markedsposition og beslutter sammen en markedsførings- og kommunikationsstrategi. Der udvikles en markedsførings- og kommunikationsplan for 1 år, og der opstilles delmål og foretages evaluering flere gange i løbet af året. Wise Marketing udvikler, implementerer og aktiverer den aftalte strategi.

Wise Marketing tager dialogen med mediehuse, bureauer, trykkerier og andre eksterne partnere med relation til marketingområdet med henblik på at forhandle de bedste priser og sikre professionelle leverancer til virksomheden.

Vi vælger de mest effektive marketingaktiviteter, laver online effektmåling og evaluerer indsatsen undervejs ud fra budget, kompetencer og ressourcer i virksomheden.

Målet er at sikre jeres virksomhed et professionelt og værdifuldt image i vækstfasen.

3 gode råd:

  1. Definér målgrupper og konkurrenter (marketingaktiviteter, kommunikation, brand position, social media profil mv.).
  2. Lav en strategi og en marketing- og kommunikationsplan – og et social media program.
  3. Tænk i PR, kundeloyalitet og co-marketing.

Definition af mellemstor virksomhed

* Mellemstore virksomheder defineres som virksomheder, der beskæftiger mindre end 250 personer, og som enten har en årlig omsætning, der ikke overstiger 50 mio. EUR, eller en årlig samlet balance på højest 43 mio. EUR.

Kilde: Brugervejledning til definitionen af SMV’er, EU Kommisionen

Mellemstor virksomhed

Professionel i vækstfasen

Fast timepris.
Projektpris efter aftale.

5-10 steps indenfor følgende områder:

  1. Markedsføring
  2. Kommunikation
  3. Branding
  4. Web
  5. Social medier
  6. Analyse