Om Wise Marketing

Én fast kontakt – adgang til mange eksperter

Wise Marketing er et mindre marketingbureau beliggende i hjertet af Middelfart. Virksomheden ejes og drives af Joan Grønfeldt og har eksisteret siden 2014. Joan Grønfeldt udvikler og driver markedsføring og kommunikation for mindre og mellemstore virksomheder både lokalt og udenfor Middelfart kommune. Joan hjælper virksomheden med at lave en markedsføring- og kommunikationsstrategi, planer for budget, kampagner og aktiviteter og sørger for at virksomhedens markedsføring og kommunikation eksekveres på den mest optimale og professionelle måde.

Ved større projekter inddrager Joan sine faste og tætte samarbejdspartnere gennem mange år. Det kan være eksperter i webudvikling, SEO, grafisk design, fotografering eller tryk. Som virksomhed har I kun én kontakt – men adgang til mange eksperter.

For de virksomheder, som har deres egen marketingafdeling, kan Joan Grønfeldt indgå som sparringspartner og udøvende alt efter behov. Joan bringer sin programmørpartner og andre tætte eksperter i spil, når det er nødvendigt.

For de virksomheder, der ikke har deres egen marketingafdeling, er det muligt på timebasis at booke Joan Grønfeldt til at være jeres ”marketingafdeling”. Herved kan I trygt overlade alt, hvad der har med markedsføring og kommunikation at gøre til Joan, som arbejder dedikeret og loyalt med både virksomheder og samarbejdspartnere.

Et samarbejde med Wise Marketing er baseret på tillid, tryghed og en tæt dialog. Der er derfor ingen bindinger forbundet med et samarbejde med Wise Marketing. Vi samarbejder med respekt for hinanden og så længe, at samarbejdet skaber værdi.

Få din egen ”marketingafdeling” – på timebasis

Et samarbejde med Wise Marketing kan være et aftalt projekt og i en aftalt periode f.eks. ved udvikling af en ny hjemmeside, fotografering og tekster, eller det kan være løbende hjælp til markedsføring og kommunikation på timebasis fra 2-8 timer om ugen.

For de virksomheder, som har deres egen marketingafdeling, kan Wise Marketing indgå som sparringspartner og udøvende i det omfang, de er brug for det. Opgaverne kan omfatte udvikling af markedsføring- og kommunikationsstrategier, kvartals,- halv- eller helårs markedsføringsplaner, tekstforfatning til f.eks. udbudsmateriale, hjemmesider, nyhedsbreve, salgsmaterialer og tekniske produktblade, hjemmesideudvikling eller opdatering af en eksisterende hjemmeside, opsætning og håndtering af nyhedsbreve, social media marketing og som sparringpartner omkring løbende professionel markedsføring og kommunikation.

For de virksomheder, som ikke har deres egen marketingafdeling og måske har brug for hjælp til markedsføring og kommunikation nogle timer om ugen, tilbyder Wise Marketing at være jeres proaktive og loyale ”marketingafdeling” i 2-8 timer om ugen. Sammen beslutter vi jeres markedsføring- og kommunikationsstrategi – og der laves en plan for en passende periode. Wise Marketing sørger for håndtering og koordinering af alle aktiviteter relateret til marketing, også håndtering af PR og sælgere af annoncer og promotion artikler.

Mange års erfaring med marketing

Hos Wise Marketing har alle involverede en passioneret, professionel og engageret tilgang til opgaverne, ligesom vi alle samarbejder med respekt for og tillid til hinanden.

Joan Grønfeldt har arbejdet med marketing i mange år og været ansat i store internationale virksomheder herunder Alfa Laval, LM Wind Power og Electrolux, som har givet en solid forståelse for store organisationer og samspillet mellem de forskellige afdelinger.

Teoretisk er Joan uddannet Design Manager med speciale i kommunikationsdesign og HD i Marketing Management. Hun deltager løbende på kurser og webinarer for at holde sig ajour og opdateret med de nyeste tendenser indenfor markedsføring og kommunikation – senest har hun gennemgået et SEO Manager kursus for at kunne rådgive i og hjælpe virksomheder med SEO.

Book et gratis og uforpligtende møde

Er din virksomhed interesseret i at høre mere og måske ønsker at samarbejde med Wise Marketing, så kan I booke et gratis og uforpligtende møde med fokus på jeres virksomheds nuværende markedsposition og ønsker til en fremtidig markedsposition.

KONTAKT Wise Marketing, Joan Grønfeldt, på mobil 23 35 80 50

BOOK ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE MØDE

Joan Grønfeldt
Ejer af Wise Marketing

1
2
3
4
5
6
1

Indhold

2

Teksttype

3

Farver

4

Payoff

5

Ikon

6

Balance