Om Wise Marketing

Konkrete steps til professionel markedsføring

Wise Marketing er et mindre marketingbureau placeret i hjertet af Middelfart. Virksomheden, som har eksisteret siden 2014, ejes og drives af Joan Grønfeldt i tæt samarbejde med professionelle medarbejdere og freelancere.

Wise Marketing udvikler og driver markedsføring og kommunikation for mikro-, mindre og mellemstore virksomheder både lokalt og uden for Middelfart Kommune. Wise Marketing analyserer og definerer konkrete steps til professionel markedsføring.

Nogle virksomheder har deres egen marketingafdelingen – her indgår Wise Marketing bl.a. i forbindelse med udvikling af strategier, planer, et nyt website, integration af nyhedsbreve, social media marketing og som sparringpartner omkring professionel markedsføring.

Andre virksomheder har valgt at bruge Wise Marketing som deres ”marketingafdeling” – her udvikler og driver Wise Marketing alt markedsføring og markedskommunikation.

Wise Marketing har en passioneret, professionel og engageret tilgang til alle virksomheder, freelancere og medarbejdere, som samarbejder med Wise Marketing.

Virksomheder, som ønsker at samarbejde med Wise Marketing, kan booke et gratis og uforpligtende møde med fokus på virksomhedens nuværende markedsposition og ønsker om fremtidig markedsposition.

KONTAKT Wise Marketing, Joan Grønfeldt, på mobil 23 35 80 50

BOOK ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE MØDE

1
2
3
4
5
6
1

Indhold

2

Teksttype

3

Farver

4

Payoff

5

Ikon

6

Balance