Total marketing make over

Ny marketing- og kommunikationsstrategi

Focus People A/S  beskæftiger sig med formidling og administration af hjælpere til private borgere, private virksomheder og det offentlige. Et kerneområde for Focus People er samarbejdet med kommuner og regioner indenfor syge- og handicapområdet.

Wise Marketing opgaven: Ny marketing- og kommunikationsstrategi, webplatform, firmaprofiler på LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+ og YouTube, mediaplanlægning, blog, firmavideo, salgsmaterialer, foliering af bil, sparring og meget mere.

Focus People har været igennem en proces, hvor vores forretningskoncept har ændret sig, og vi har derfor haft brug for at få lavet en ny marketing- og kommunikationsstrategi.

Vi tog kontakt til Joan, som fra starten blev tovholder for hele processen. Vi fik udarbejdet en ny strategi og på baggrund af den, en helt ny website, opdatering af diverse sociale medier samt opdatering og udvikling af vores marketingmaterialer.

Joan har haft en fantastisk evne til at sætte sig ind i vores forretning og har derfor formået at fange ånden og konceptet i Focus People. På den baggrund har vi fået et fantastisk resultat.

Jeg glæder mig til et forsat langt og godt samarbejde.

Focus People ny hjemmeside. Her ses logo.