Ny marketing- og kommunikationsstrategi

Ny marketing- og kommunikationsstrategi, hjemmeside og sociale medier

HM Gardinbusser leverer gardiner, afskærmning, tæpper og artikler til baderum af høj kvalitet og med fokus på god service. HM Gardinbusser håndterer hele processen – fra inspiration til montering – og henvender sig til både private og erhverv.

Opgaven for Wise Marketing: Udvikling af en ny marketing- og kommunikationsstrategi, ny hjemmeside samt firmaprofiler på LinkedIn, Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, YouTube og Google+.

HM Gardinbusser har indgået et samarbejde med Wise Marketing, da vi har brug for en rød tråd i vores marketing- og kommunikationsstrategi. I den forbindelse har Wise Marketing udviklet vores nye hjemmeside samt firmaprofiler på LinkedIn, Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, YouTube og Google+.

Det har været en spændende proces, hvor vi er nået frem til en konkret og tydelig markedsføring og kommunikation i forhold til vores målgruppe.

Joan har en god evne til at analysere, rådgive og inspirere. Derfor har vi valgt at overlade markedsføringen og kommunikationen af HM Gardinbusser til Wise Marketing.

For selv om hjemmesiden og de sociale medier er på plads, så er det vigtigt, at vi fortsat holder den røde tråd i vores kommunikation og markedsføring. Det sikrer Joan ved at styre hele processen, så vi ikke skal tænke på eksempelvis opslag på sociale medier eller annoncering. Det giver os en tryghed og ro.

Vi er glade for det tætte og professionelle samarbejde med Wise Marketing.

HM Gardinbusser - Ny hjemmeside