Websiteudvikling – struktur og design

Professionel, struktureret og “hyggelig” hjemmeside

Severin er et professionelt og passioneret kursus- og konferencecenter med den skønneste beliggenhed i Middelfart. Severin tilbyder et hav af faciliteter til afholdelse af møder, kurser og konferencer samt mødelokaler med AV-udstyr i top og spændende kreative værktøjskasser til teambuilding og workshops. Få en virtuel rundtur i Severins lokaler.

Severin tilbyder også festlokaler med udsigt til Lillebælt og overnatning i forbindelse med kurser, fester eller ferie.

Maden på Severin er et kapitel for sig selv. Dagens buffet er altid overdådig, Det Store Kagebord er ligefrem en attraktion, og Severin er selvfølgelig med i To Good To Go med mulighed for at købe dagens rester for kun 40,- kr.

Det har været en spændende opgave og en stor fornøjelse at samarbejde med Severin omkring deres nye website.

Læs mere om kursus- og konferencecenter Severin i Middelfart

Wise Marketing opgave
Professionel, struktureret og “hyggelig” hjemmeside på flere sprog, brugervenlig backend og ‘call to action’ elementer inkl. fotografering i samarbejde med professionel fotograf.

Wise Marketing har arbejdet dedikeret og målrettet med vores nye hjemmeside, som vi er rigtig glade for. Joan og hendes team laver et stort forarbejde og giver gode råd under hele processen. Vi synes, at designet er flot og professionelt. Hjemmesiden er struktureret, og vi kan selv opdatere og forbedre indholdet, det er vigtigt for os. Vi kan varmt anbefale andre at bruge Wise Marketing til webudvikling.

Design EFTER

Severin. Nyt hjemmesidedesign. På billedet ses hjemmesidens forside.

Design FØR