Markedskommunikation og branding

Visuel identitet, website og sociale medier

Tandlægerne ved Nytorv (som tidligere hed Middelfart Implantatcenter) ligger i hjertet af Middelfart og beskæftiger 7 medarbejdere. Klinikken tilbyder forskellige typer af tandbehandlinger – fra tandrensning og fyldninger til protese-, krone-, bro- og implantatbehandling. Klinikken er særlig kendt for krone- og brobehandling til lave priser (tyske priser).

Opgaven for Wise Marketing: Kommunikationsstrategi og digitalisering med fokus på visuel identitet herunder nyt firmanavn, logo, teksttyper og farvepalette, professionelle billeder og målrettet kommunikation. Udvikling af en ny hjemmeside herunder teknisk support til køb af domæner og webhosting samt oprettelse af firmaprofiler på Facebook og Instagram.

Vi ønskede, at Wise Marketing skulle hjælpe os med at blive mere synlige på de sociale medier. Da vi ønskede en rød tråd i forhold til vores virksomheds udtryk, fik vi samtidig lavet en ny hjemmeside.

Vi har haft et glimrende samarbejde med Wise Marketing. Joan er meget lydhør i forhold til de ønsker, man har, og der bliver i fællesskab fundet et resultat, der er særdeles tilfredsstillende.

Vi oplever, at Wise Marketing håndterer opgaven særdeles professionelt, og slutresultatet er uovertruffent.

Tandlægerne ved nytorv. Ny hjemmeside. Her ses forsiden.