Webudvikling – Præsentation af unikt projekt

Præsentation af unikt boligbyggeri i Middelfart

Kulgrunden er et helt unikt boligbyggeri under udvikling på havnepromenaden i Middelfart. Projektet er iværksat af Nissen Group, som også står bag udlejning af et stort antal kvalitetsboliger i Middelfart og Børkop.

Arkitekten bag projektet er John Foldbjerg Lassen fra Schmidt Hammer Lassen Architects. Det samme arkitektfirma som i sin tid stod bag Kulturøen i Middelfart.

På Kulgrunden kan du, som køber, være med til at skabe din helt egen drømmebolig. Alle lejligheder har terrasse med havudsigt, og du bestemmer selv indretningen. Du kan også selv være med til at bestemme bygning, etage, størrelse – så længe der ledige boliger.

Der har lige fra starten været stor interesse for det eksklusive terrassebyggeri, Estate Strandstoft står for salget af boligerne og er allerede godt i gang med købsaftaler.

Havneområdet i Middelfart har en lang og spændende historie. I en række artikler på hjemmesiden kan du få et indblik i Kulgrundens historie. Artiklerne er udarbejdet i tæt samarbejde med Lisbeth Vognsen fra Middelfart Byarkiv.

Tak til Helle og Michael Rosenkilde Nissen for samarbejdet om endnu et spændende og unikt projekt.

Se de flotte arkitekttegninger og visualiseringer af projektet på Kulgrunden.dk.

Wise Marketing opgave

Udvikling af hjemmeside med fokus på struktur, design og præsentation af projektet, byggeriet, boligen og arkitekten samt udvikling af artikler, der giver et unikt indblik i Kulgrundens historie – i tæt samarbejde med Middelfart Byarkiv.

Kulgrunden - nye lejligheder med Nye Lillebæltsbro i baggrunden.
Blik fra lejlighed på Kulgrunden