,

Nye krav på Facebook

Det skal virksomheder være opmærksomme på…

 Når virksomheder bruger Facebook i deres markedsføring, så er det vigtigste at forblive i brugernes nyhedsfeed. Men kampen om at få sit indhold og budskab til tops er hård, og med Facebooks nye opdatering, som blev lanceret i begyndelsen i januar, bliver den endnu hårdere.

Med den nye opdatering ændres den måde, Facebook prioriterer og rangerer indlæg på. Facebook vil nemlig lægge større vægt på engagement, sociale interaktioner og relationer mellem mennesker.

Facebook og Facebook-grundlægger Mark Zuckerberg kalder det selv, at man ønsker at ”bringe mennesker tættere sammen”, samtidig med at indholdet i opslagene skal være mere værdifuldt. Hvor delinger og likes tidligere fyldte en hel del i nyhedsfeedet, så er der fremover i højere grad krav til at dine følgere vil engagere sig i dine opslag.

Som virksomhed kan du engagere dine følgere og holde dig i toppen af deres nyhedsfeed ved blandt andet at:

  • Poste indlæg, der genererer samtale mellem mennesker
  • Bruge livevideo eller relevant video, som brugerne aktivt søger efter eller vender tilbage for at se
  • Poste indlæg med relevante opdateringer
  • Oprette begivenheder
  • Poste nyheder eller historier, som kan medvirke til at starte samtaler og diskussioner om vigtige emner
  • Sørge for, at links til virksomhedens website virker, og at websitet har et relevant indhold og er opdateret

Det er altså ikke længere afgørende, om du kan få dine følgere til at tagge deres venner i dine opslag. Facebook nedprioriterer nemlig opslag, hvor du opfordrer dine følgere dele dine opslag eller like dem.

Hos Wise Marketing har vi stor erfaring med at arbejde med markedsføring på sociale medier. Nogle virksomheder overlader al styringen af deres profiler på de sociale medier til os, mens vi for andre har en mere rådgivende funktion.

Hvis du vil høre mere om mulighederne for din virksomhed, så kontakt ganske uforpligtende Joan Grønfeldt fra Wise Marketing på tlf. 2335 8050 eller mail jg@wise-marketing.dk.

 

Kilder:

https://newsroom.fb.com/news/2018/01/news-feed-fyi-bringing-people-closer-together/ 

https://www.socialmediatoday.com/news/new-facebook-news-feed-algorithm-updates-you-need-to-know/513809/