Sociale medier

Professionelle virksomhedsprofiler

Sociale medier – ja tak!

Visitkortet er skiftet ud med en “tråd” til forretningsforbindelser på LinkedIn, fødselsdagskortet er udskiftet med en hilsen på Facebook, fotoalbummet er erstattet med albums på Instagram, og telefonsamtalen er skiftet ud med online chat og hurtige “snaps”. Hele vores kommunikationsfacon er i konstant forandring.

Når vi søger på nettet efter en person eller en virksomhed, så forventer vi som minimum at kunne finde forretningsrelationer på LinkedIn, venner på Facebook og virksomheder på forskellige relevante sociale medier. Det betyder, at de relationer og virksomheder, der ikke er aktive på de sociale medier risikerer at tabe forbrugeren og værdifulde relationer allerede under søgningen på Google.

På verdensplan er der mere end en milliard brugere på de sociale medier som Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, Instagram og Pinterest. I Danmark er vi godt med, særligt på Facebook med 3.5 mio. og LinkedIn med 1.7 mio danske brugerprofiler.

De gigantiske tal – alene i Danmark – bør få enhver virksomhedsleder til at ønske indsigt i og forståelse for det forretningspotentiale, der er forbundet med verdens største forbrugerdatabase.

Sociale medier er værdifulde for både BtC og BtB – og stort set alle brancher.

Wise Marketing tilbyder…

Oprettelse af professionelle virksomhedsprofiler på LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest og andre platforme.

Professionelle virksomhedsprofiler på de sociale medier bliver kun en succes, hvis de sociale medier og virksomhedsprofilerne integreres på virksomhedens hjemmeside og med virksomhedens andre marketingaktiviteter.

Aktivitet og interaktion på de sociale medier sker løbende og kræver tid. Udgangspunktet for social media marketing er en velovervejet og fastlagt kommunikationsstrategi og –planlægning. Læs mere om WISE kommunikation.

Sociale medier ydelser

Fast timepris.
Projektpris efter aftale.

  • Forretningsforståelse
  • Kommunikationsstrategi
  • Professionelle virksomhedsprofiler
  • Sociale medier planlægning
  • Opslag efter aftale
  • Integration på hjemmeside og i andre marketingaktiviter