2018 har været et forrygende år for Wise Marketing – takket være virksomheder, eksperter og netværk, der samarbejder med Wise Marketing. Det har været travlt – ja – men det har først og fremmest været spændende, udfordrende og sjovt! Derfor går Wise Marketings julehilse i år til alle de virksomheder og eksperter, der samarbejder eller har samarbejdet med Wise Marketing og til alle jer, der hele tiden bakker op om og støtter Wise Marketing.

Tak til jer virksomheder, der samarbejder med Wise Marketing. I er de bedste til dialog, løsninger og nytænkning. I er med til at skabe et fantastisk samarbejde – og med et godt samarbejde er vejen banet for succes.

Tak til jer eksperter, der samarbejder med Wise Marketing. I er de bedste til engagement, viljen til at forstå opgaven og detaljen. I er med til at gøre det sjovt og inspirerende at arbejde for de virksomheder, der ønsker en professionel og knivskarp profil.

Tak til alle jer, der bakker op om Wise Marketing med anbefalinger, referencer og skulderklap. I er de bedste til at bidrage til selvtillid, glæde og stor taknemmelighed.

Fra Wise Marketing til alle jer!
Rigtig glædelig jul og godt nytår!

/ Joan Grønfeldt