,

Vækst ’18 – Shaping the future

VÆKST ’18 – Shaping the future

Wise Marketing var i år inviteret med til en forrygende konference ”VÆKST ’18 – Shaping the future” med fokus på fremtidens bæredygtige løsninger indenfor landbruget.

VÆKST konferencen er en årlig tilbagevendende konference med fokus på fremtidens bæredygtige løsninger indenfor landbruget. Vækst ’18 er den 6. i rækken og blev i år afholdt på Bygholm Landbrugsskole i Horsens. Dagen var fyldt med værdifuld indsigt og inspiration fremført af nogle af landets dygtigste erhvervsledere.

Wise Marketing havde glæden af at overvære en række visionære og inspirerende foredrag om fremtidens bæredygtige løsninger:

 • Sådan løfter vi forretningen
  Jais Valeur, CEO, Danish Crown
 • Fremtidens maskiner og smart farming
  Morten Schmidt, Director Commercial Fuse EME, AGCO International
 • Digitalisering – Gør digitalisering til en god forretning
  Carsten Frank Olsen, Global Head og eBusiness Mærks Line
 • Dansk økonomi og muligheder for fortsat vækst
  Kristian Jensen, Finansminister

På vaekst.nu står der om Vækst’18 konferencen:

”Vi i erhvervet skal sammen forme fremtiden ved udtænke bæredygtige løsninger, der sikrer hele sektorens fremgang og sætter fokus på hele værdikæden ud til forbrugeren.

Derfor afholdes konferencen Vækst’18, som et unikt forum, hvor ledere og chefer fra hele klyngen mødes, netværker på tværs af sædvanlige grænser og bliver præsenteret for de nyeste trends”.

Læs mere om Vækst ’18

Holdet bag Vækst ’18: Yara, Landbrugsmedierne, Nykredit, Gjensidige, Dansk Maskinhandlerforening, Dansk Agroindustri og Landbrug & Fødevarer.