,

Website sparring og servicetjek

Få sparring og rådgivning inden opstart af en ny hjemmeside. Det kan hjælpe dig til at vælge den helt rigtige webløsning til din virksomhed og undgå unødige bindinger og ekstra omkostninger.

Der er ingen tvivl om, at hjemmesidemarkedet er en jungle, og at det er svært for mange virksomheder at vælge en webleverandør og -hosting. Webudvikling er de senere år, med de mange open source CMS systemer og freeware, blev kastet direkte ud i det røde ocean. Konkurrencen er hård, og priskrigen raser. Det skaber en markedskommunikation, hvor webkonkurrenter råber om kap med slagtilbud og gratis hjemmesider, billige webløsninger og markedets laveste priser på webudvikling. Det giver sig selv, at ingen kan leve af, at levere gratis hjemmesider – medmindre en kontrakt binder kunden på andre parametre end selve webudviklingen.

Hjemmesideydelser er svært sammenlignelige. Hver leverandør har sine egne metoder og fremgangsmåde til udvikling af en hjemmeside. Det er ikke nemt at gennemskue, hvad der er med i en webpakke, medmindre man forstår det tekniske og ofte meget komplekse sprog, som bruges i webbranchen. Det kan derfor være en fordel at søge sparring hos en webekspert, inden du påbegynder opdatering eller udvikling af din hjemmeside.

Processen til udvikling af en hjemmeside burde egentlig være nogenlunde ens for alle leverandører. Målet er jo for langt de fleste at udvikle en struktureret, relevant og brugervenlig hjemmeside. Men det er ikke tilfældet – processen for webudvikling er lige så forskellig som leverandørerne. Der er også stor forskel på forretningen bag, ekspertpanelet i udviklingsfasen og sparringen undervejs, som er med til at skabe forståelse og tryghed for processen. Ligesom der er stor forskel på det endelig resultatet og hjemmesidens levetid.

Som noget helt nyt tilbyder Wise Marketing sparring til jeres nuværende webleverance og et servicetjek af jeres hjemmeside. Sparringen og rådgivningen kan være en øjenåbner og en kæmpe gevinst på sigt, hvis I overvejer at opdatere eller få lavet en ny hjemmeside.

Wise Marketing tilbyder…

sparring og rådgivning til jeres nuværende webleverance og en gennemgang af jeres hjemmeside med feedback omkring struktur, design, fotovalg og kommunikation. Det kan være en gevinst på den korte bane i forhold til at vælge den rigtige webleverandør og en stor gevinst på sigt i forhold til at få et langtidsholdbart resultat, som kan videreudvikles og optimeres med årene.

Wise Marketing samarbejder med…

Fast programmørpartner, faste webbureauer, udviklere og SEO-eksperter med kendskab til de fleste webprogrammer på markedet. Wise Marketing står selv for projektstyring samt design- og kommunikation for alle hjemmesider og deltager aktivt i udviklingen.

PRIS: fra 2.995,- kr ekskl. moms