Website

Udvikling af professionelle hjemmesider

Struktur, design og content

Virksomhedens hjemmeside er det perfekte udstillingsvindue for virksomhedens image, produkter, tjenesteydelser, holdninger, værdier, vision og mission.

Alt for mange hjemmesider er lavet uden struktur, kommunikationsstrategi og målrettet indhold. Hvis hjemmesiden samtidig indeholder forkert og misvisende information – så er spørgsmålet, om det vil være bedre for virksomhedens image at nedlægge hjemmesiden.

En professionel hjemmeside er velovervejet, systematisk, brugervenlig og aktuel i forhold til målgruppen. Den er opdateret og indeholder relevante oplysninger. Den tager udgangspunkt i virksomhedens overordnede kommunikationsstrategi og bakker op om virksomhedens image og udtryk.

En professionel hjemmeside behøver ikke koste en formue – det afhænger helt af behov og ambitioner. Den kan bygges på en skabelon eller programmeres fra bunden med bl.a. brief, moch up, webdesign og programmering.

Wise Marketing tilbyder…

Vi tilbyder flere typer webløsninger – fra den simple hjemmeside baseret på en skabelon til den tunge webløsning eller softwareløsning, som er programmeret fra bunden. Der findes også en mellemvej med delvis skabelon og programmering.

De simple hjemmesider opbygges på baggrund af en skabelon i et Google-søgevenligt CMS system, som hedder WordPress.

De tunge hjemmesider og udvikling af software kræver programmering fra bunden og udvikles ud fra kundens helt særlige ønsker og behov.

Kombinationen af skabelon og programmering er ofte brugt, hvis skabelonen ikke kan formes helt, som kunden ønsker det. Her går programmøren ind og retter til i forhold til kundens ønsker.

Uanset størrelsen og kompleksiteten af jeres hjemmeside, så går Wise Marketing professionelt frem i forhold til struktur, udtryk, tekster og integration af andre systemer og platforme.

Ingen web-opgaver er for små til os, og vores ambitionerne er altid høje på kundens vegne.

Website ydelser

Fast timepris.
Projektpris efter aftale.

  • Forretningsforståelse
  • webstruktur og design
  • Udvikling af hjemmeside i WordPress
  • Udvikling af hjemmeside programmering
  • Udvikling af software
  • Kommunikation på hjemmesiden
  • Integration af systemer, sociale medier og analytics